LAAT VOOR U VERTREKT OP VAKANTIE UW BANDEN NOG GRATIS CONTROLEREN EN VERTREK VEILIG OP REIS.

VELGEN BIJ BANDENCENTRALE PIET IN HASSELT

EEN RONKEND AANBOD VELGEN VOOR IEDERE AUTO

ALLE SOORTEN VELGEN VOOR KWALITEIT EN PRESTATIE

Bandencentrale Piet in Hasselt heeft voor elke wagen de juiste velgen, van sportief tot minder sportief. Onze velgen zijn steeds van topkwaliteit en klaar voor topprestaties! Schakel een versnelling hoger en hou even halt in Hasselt bij ons uitgebreide assortiment velgen. Ook online kunt u ons aanbod bekijken. Bij ons vindt u voor elke band een velg.

GEEN REM OP UW VEILIGHEID MET EEN TPMS-SYSTEEM

Iedere nieuwe wagen is vandaag uitgerust met Tyre Pressure Monitoring System, kortweg TPMS, die de bandenspanning checkt in uw banden. Wanneer en bij een of meerdere wielen bandenspanningsverlies voorvalt, wordt de omvang van de lekke banden kleiner en zal het wiel sneller draaien, dat trillingen veroorzaakt. Die trillingen worden bij een direct TPMS-systeem opgevangen door sensoren. Komt de druk onder een bepaald minimum, dan zenden de druksensors in de autobanden een signaal door naar het elektronisch verwerkingssysteem. U zal via een controlelampje op uw dashboard verwittigd worden.

EEN DIRECT OF INDIRECT TPMS-SYSTEEM?

Bij een direct TPMS-systeem houden de ABS- en ASR-sensoren uw bandenspanning in ’t oog. De ingebouwde druksensoren bevinden zich aan de binnenkant van het ventiel, dat moeizaam beweegt. U hebt waarschijnlijk met een indirect TPMS-systeem te maken als het ventiel aan de buitenkant makkelijk op en neer beweegt. Een indirect TPMS-systeem maakt geen gebruik van druksensoren, maar baseert zich op omtreksnelheid, diameter en hoogteverhouding.

OZ Velgen

VELGEN VAN O.Z.

Het Italiaanse O.Z. onderscheidt zich door keer op keer met premium innovatieve producten voor auto en moto te komen. O.Z. biedt 100% kwaliteit, met aandacht voor details en een Italiaans design, geïnspireerd op de racewereld.

MSW velgen

VELGEN VAN MSW

MSW, voorzien van een TÜV-certificering, staat voor staalharde kwaliteit aan een verrassend lage prijs. Met een ruime keuze in stijlen en applicaties doorstaat de MSW-velg van O.Z. ieder seizoen en elk klimaat met glans.

 
 
 

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT VELGEN

Velg
Velg
Velgen
Zwarte velgen
Zwarte velgen rode accenten
Velgen in Hasselt
Velgen in Hasselt
Velgen in Hasselt
Velgen Hasselt
Sportieve Velgen
Sportieve Velgen
Sportieve Velgen Hasselt
1/1

VIND UW VELGEN BIJ Bandencentrale Piet in Hasselt